Jeugd

Trainingen

De reguliere training voor de jeugd is op donderdagmiddag. De groepen bestaan uit zowel jongens als meisjes. Tijdens deze trainingen is er aandacht voor het aanleren van techniek maar er is ook ruimte voor spelvormen

De groepen zijn gemengd en bestaan ongeveer uit 10 kinderen. Aanmelden voor een proeftraining (alleen op de dinsdag!) kan door contact op te nemen via het contactformulier. De trainingen worden gegeven op locatie Maerten van Heemskerckstraat 69A te Haarlem.

Voor afmeldingen van een training, laat het ons weten: bel de zaal op nr. 023 – 525 5663

Competitie

Informatie over de competitie, zoals uitslagen en speeldata, en informatie over toernooien kun je vinden op de website. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend vanaf 10:00 uur (zaal open vanaf 9:30 uur) tot ongeveer 13:00 uur.

De competitie bestaat per halfjaar uit ongeveer tien wedstrijden waarvan vijf thuis en vijf uit worden gespeeld. Van de betrokken ouders wordt verwacht dat ze het op toerbeurt het vervoer naar de uitwedstrijden verzorgen. Tijdens de thuiswedstrijden is begeleiding aanwezig.

Lid worden

Aspirant-leden mogen drie trainingen gratis meespelen om kennis te maken met de de sport tafeltennis en met onze club. Het inschrijfformulier staat op de website.

Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk door een brief te richten aan de secretaris van TTV Spaarne (kan via het contactformulier). Bij opzegging is alleen voor het lopende kwartaal contributie inclusief bondsgelden verschuldigd, mits uiterlijk de 15e van de eerste maand van dat kwartaal wordt opgezegd. Voor het nieuwe seizoen en het 1e kwartaal is dat uiterlijk 15 juli. Na de schriftelijke opzegging volgt een schriftelijke bevestiging van de secretaris.

Kleding

De kinderen dienen tijdens de training sportkleding (korte broek en t-shirt) en sportschoenen te dragen. Zodra spelers mee gaan doen aan de competitie moeten ze voldoen aan de NTTB-kledingvereisten. In de competitie en bij toernooien dient de TTV Spaarne clubkleding gedragen te worden.

Tafeltennisbatje

Om tafeltennis te leren is een goed bat nodig. De tafeltennisbatjes die in de gewone sportwinkel worden verkocht zijn vaak niet goed. Ze zijn onvoldoende stroef. Voor aspirant-leden zijn batjes beschikbaar of kan via de trainer een een startersbatje gekocht worden. De trainers kunnen daar advies over geven.

Wij zijn afhankelijk van onze sponsors

Kijk wat jij kunt doen: het hoeft niets te kosten!

Steun de club