Organisatie

Spaarne is dé tafeltennisvereniging in Haarlem waar al sinds 1957 op verschillende  niveaus getafeltennist wordt. Op dit moment bestaat onze vereniging voor ongeveer de helft uit competitie spelers die in de regionale NTTB competitie uitkomen. De andere leden vinden het vooral leuk om eens per week onderling de krachten te meten.

Onder leiding van deskundige trainers wordt er elk jaar vanaf augustus training gegeven aan de jeugd. De donderdagavond is speciaal een recreantenavond waarbij een trainer, als u wilt, training geeft en op de woensdagavonden trainen de gevorderde spelers. En er zijn het hele jaar door interne en externe toernooien waarvan velen ook voor buitenstaanders toegankelijk zijn.

In onze zaal hebben we genoeg ruimte voor vijf tafeltennistafels, bovendien hebben we een eigen bar ruimte waar na gedane inspanning een drankje genuttigd kan worden. Onze zaal aan de Maerten van Heemskerckstraat is het hele jaar beschikbaar en vrijwel elke dag open.

Kijk eens rond op deze site om meer te weten te komen over het reilen en zeilen van onze club. Langskomen om de sfeer te proeven, een avond mee te spelen of lid worden kan natuurlijk altijd!

FunctieEmailadres
Voorzittervoorzitter@ttvspaarne.nl
Vice-voorzittervicevoorzitter@ttvspaarne.nl
Secretarissecretaris@ttvspaarne.nl
Penningmeesterpenningmeester@ttvspaarne.nl
Ledenadministratiesecretaris@ttvspaarne.nl
Wedstrijdsecretaris seniorenwedstrijdsecretaris@ttvspaarne.nl

Wij zijn afhankelijk van onze sponsors

Kijk wat jij kunt doen: het hoeft niets te kosten!

Steun de club