Verslag winnaar Introducétoernooi

Nadat George zich samen met Kati tot winnaar heeft gekroond wist hij dat dit erbij hoorde, graag uw aandacht voor zijn verslag!

“Ja, hadden we maar niet moeten winnen, nu zit ik aan een verslagje vast.

De dinsdag voor het tournooi leken we snel klaar te zijn omdat zich 6 koppels hadden opgegeven, maar gelukkig waren we uiteindelijk met 11 koppels.

Rikke, die het prima in de hand had, dacht dat we wel een poule van 11 konden hebben, dus iedereen heeft tegen elkaar gespeeld en zo werd het na elven eer we klaar waren.

En dat was een groot succes.

Van het begin behoorden Kati en ik al bij de favorieten maar we moesten het onder die druk ook nog maar waarmaken.

Er gingen , naarmate de winstpartijen van ons zich aaneen regen, stemmen op over vervalsing, maar Kati is al jaren geen lid meer dus handelde ik geheel legaal, zo constateerde de tournooidirectie..

Er werd gestreden, de sfeer was ontspannen, er waren mooie en spannende partijen bij en uiteraard was meedoen weer belangrijker dan winnen.

Om jullie een beeld te geven van hoe groot onze prestatie was als winnaars zal ik de andere koppels ook noemen;

Carlijn en Igor ( 4 ), Nico en Menno ( 5 ), Rob en Denise ( 9 ), Tom en Jeroen ( 2 ), Marnix en Dariya ( 8 ), Felipe en Ivan David( 7 ), Rikke en Lieke ( 11 ), Marion en Daniel ( 6 ), Marco en Diede ( 3 ) en Servaes en Ruben ( 10 ).

Rikke heeft zich als organisator ook voorbeeldig gedragen door netjes met Lieke laatste te worden.

Mijn dank, onze dank uiteraard, gaat uit naar Rikke voor het organiseren en de bonbons ( eerste prijs ) en Matthijs voor de bardienst.

Wie o wie neemt het volgende tournooi op zich om te organiseren?”

Wij zijn afhankelijk van onze sponsors

Kijk wat jij kunt doen: het hoeft niets te kosten!

Steun de club